Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την CERT1 η κατάταξη του ξενοδοχείου 5* THE BOLD TYPE

2021-04-22 15:16

H CERT1 ολοκλήρωσε με επιτυχία την αξιολόγηση κατάταξης του Ξενοδοχείου  THE BOLD TYPE     https://theboldtypehotel.com/el/   του πρώτου ξενοδοχείου 5 αστέρων της Πάτρας  

     Tο ξενοδοχείο είναι χτισμένο στην ιστορική συνοικία της Άνω Πόλης . Εκεί που βρίσκονται και τα δύο διασημότερα αξιοθέατά της, το Κάστρο και το Ρωμαϊκό Ωδείο, ιστορικά μνημεία της Ελλάδος.

 Το πεντάστερο THE BOLD TYPE  είναι μια από τις ιδιαίτερες ξενοδοχειακές μονάδες , λόγω της αναπαλαίωσης ενός από τα νεοκλασικά «κοσμήματα» της άνω πόλης, το αρχοντικό Μέγαρο Γαλανόπουλου, το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία και ωραιότερα δείγματα της μεγαλοαστικής οικιστικής κληρονομιάς της αλλοτινής Πάτρας.

 Ήταν ιδιαίτερη χαρά αλλά και ευθύνη η όλη διαχείριση του έργου και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση , τα στελέχη του ξενοδοχείου αλλά και τους επιθεωρητές μας για την ποιοτική ολοκλήρωση της διαδικασίας .

     Η CERT1 είναι από τους πλέον έμπειρους φορείς πιστοποίησης για υπηρεσίες Κατάταξης τουριστικών καταλυμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων , διαπιστευμένη από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης  και το Ξενοδοχειακό Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) για τη διενέργεια επιθεωρήσεων κατάταξης.

     Ενθαρρύνουμε τους ξενοδόχους να προχωρήσουν άμεσα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας , που αναβαθμίζει συνολικά το τουριστικό προϊόν της χώρας μας , με πολλαπλά οφέλη για την ελληνική οικονομία .

 

Πίσω

Επαφή

CERT1
Γράμμου 18 , Βριλήσσια , 15235

216 800 8041
6943906353
216 800 8042

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα