ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

2020-03-22 12:20

 

Η  CERT1  ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα που φέρνει η εξάπλωση του κορονοϊού προχώρησε σε μια σειρά από ενέργειες, που αφορούν τόσο το προσωπικό όσο και τους συνεργάτες της εταιρείας .

Ο Φορέας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αναφορικά με τον κορονοϊό (Covid-19) και συμμορφώνεται πλήρως με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της ελληνικής πολιτείας.

Παράλληλα, στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση , επιδεικνύοντας   εταιρική υπευθυνότητα απέναντι στους εργαζόμενους και  στους συνεργάτες διέκοψε άμεσα την ταυτόχρονη εργασία των εργαζομένων στα γραφεία της και πλέον οι εργασίες γίνονται με τηλεεργασία , κάτι για το οποίο είχε ήδη προετοιμαστεί  . 

Η  εταιρεία ενημερώνει άμεσα μέσω εσωτερικών   μηνυμάτων , όλα τα στελέχη και τους Επιθεωρητές για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να έχουν γνώση .

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες   πραγματοποιείται  ηλεκτρονικά μέσω Skype, και άλλων μέσων ηλεκτρονικής  επικοινωνίας.

____________________________________________________________________________________

Η CERT1 είναι φορέας πιστοποιήσεων με εξειδίκευση στους ελέγχους και την πιστοποίηση ανυψωτικών μηχανημάτων παντός τύπου , πιεστικών δοχείων καταταξη ξενοδοχείων και πιστοποίηση δημοσίων κολυμβητικών δεξαμενών  . Έχει μόνιμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και την ευρύτερη γκάμα πιστοποιήσεων εξειδικευμένων ανυψωτικών μηχανημάτων .

 

Πίσω

Επαφή

CERT1
Γράμμου 18 , Βριλήσσια , 15235

216 800 8041
6943906353
216 800 8042

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα